X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid v Memphisu

Ekipa je včeraj trenirala v FedExForum, domači dvorani Grizzliesov.

Real Madrid je že na severnoameriških tleh,kjer bo odigral dve tekmi, proti Memphis Grizzlies in Toronto Reptorsi  v sklopu  NBA American Tour. Let, ki je ‘los madridistas’ pripeljal v Memphis, s postankom v Chicagu, je pristal na mednarodnem letališču v Tennesseeju okoli dveh zjutraj (19:10h, Španija). Madridčani so se nastanili v hotelu Marriot Downtown, kjer bodo ostali do nedelje. Imeli so prvi trening v FedExForum.

Moštvo pod vodstvom Pabla Lasa se bo v nedeljo zgodaj zjutraj udarilo z Memphis Grizzlies Marca Gasola  (2:00 Španija), v zgodovinskem srečanju za beli klub, saj bo to prvič da se Real Madrid srečuje z ekipo NBA-a v Združenih Državah Amerike. Dva dni kasneje bo Real Madrid odigral drugo in zadnjo tekmo turneje v Torontu proti Raptorsom  Joséa Manuela Calderóna (torek 1:00h, Španija) pred povratkom v Madrid in nadaljevanje sezone, ki so jo začeli v velikem slogu.