X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju za ESPN: X. Alonso

Xabi Alonso pravi, da je “motiviran” in “se počuti zelo dobro” pod vodstvom trenerja Joseja Mourinha, prav tako se “podobno počuti večina slačilnice.”

“Imam zelo dober odnos s trenerjem, s katerim veliko komunicirava. Počutim se kot pomemben član ekipe, vem kako se želi trener lotiti tekem, vem kakšna je njegova vizija nogometa in se z njim strinjam v veliko stvareh. On je človek, ki ga želim gledati na čelu ekipe Reala, sem motiviran za delo pod njegovim okriljen, počutim se dobro. Tako se počuti tudi večina garderobe,” je za ESPN povedal Xabi Alonso.

Ta teden so medije preplavile novice, ki niso povezane z dogajanjem na zelenicah: “Z leti se na navadiš na to, naučiš se živeti s tem. Rad sem na tekočem s tem kar pišejo tabloidi, ni važno če je dobro ali slabo, nato pa uporabim mojo lastno presojo, da se odločim kaj je konstruktivno in kaj ne ter kaj naj smatram kot šalo in kaj kot žalitev,” dodaja vezist.

Alosno je ob tem vztrajal pri tem, da je ekipa 100% osredotočena na izboljšanje forme in da je govorice ne morejo prizadeti: “Ljudje so zelo ambiciozni, živimo pa v okolju, kjer se velikokrat o določenih stvareh pretirava – ampak to ne bo vplivalo na odnose v slačilnici. Zavedamo se, da smo slabo začeli sezono, sedaj pa je na nas, da izboljšamo formo in pridemo v pozicijo, kjer se bomo lahko borili za naslove.”

Bask se je dotaknil še prihajajočega El Clasica: “Vemo kakšen stil in pristop moramo uporabiti na takšnih tekmah. To ste lahko videli v Super pokalu. Včasih to deluje boljše, včasih slabše, vendar je načrt v bistvu jasen.”

Vir: marca.com