X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real je zadel na zadnjih šestih tekmah na Nou Campu

Od 3. maja 2011, ko je Marcelo zadel na stadionu Barcelone na povratni tekmi polfinala Lige prvakov je Real zabil zadetek na vseh naslednjih obiskih na Nou Campu. Še več, igralci Reala so gol dosegli v vseh tekmovanjih, dvakrat v Super pokalu in po enkrat v La Ligi, Ligi prvakov in Kraljevem pokalu. Skupno število devetih golov je demonstracija natančnosti belega baleta na gostujočih tekmah el classica.

Trenutni niz golov na zadnjih petih srečanjih na Nou Campu se ni zgodil že 19 let, ko je Real Madrid med oktobrom 1989 in decembrom 1993 zabil vsaj en zadetek na kar sedmih zaporednih gostovanjih v Barceloni. Takrat je Real zabil vsaj en gol na štirih tekmah v La Ligi, dvakrat v Super pokalu in enkrat v Kraljevem pokalu.

Med strelci izstopa Ronaldo, ki je zabil štiri gole na zadnjih štirih gostujočih tekmah v Barceloni, kar ni uspelo še nikomur v zgodovini belega baleta. Ozil je bil pomemben del Ronaldovega uspeha, saj je podal za zadnje tri zadetke Portugalca na Nou Campu. Poleg Ronalda je tudi Benzema uspel zabiti več kot en gol na zadnjih petih tekmah v Barceloni.