X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid treniral v Memphisu

Real Madrid je včeraj opravil prvi trening v ZDA. Merengueji so trenirali na FedExForumu v Memphisu. Trening je trajal približno 90 minut, ekipa pa se bo danes v sklopu Ameriške turneje 2012 pomerila z ekipo Grizzliejev. Celotna ekipa se je tako pripravljala na zgodovinsko tekmo kluba.

Športni kompleks Grizzlijev se nahaja na jugu Memphisa. Dvorana, ki je bila zgrajena leta 2004, sprejme 18.000 ljudi. Prvi trening Reala po četrtkovem prihodu v ZDA je vodil Pablo Laso, na volju pa mu je bilo vseh 12 igralcev, ki so odšli na mini turnejo. Trening je bil posvečen predvsem vajam z žogo in metom na koš.

Igralci Real Madrida so trenutek ovekovečili s fotografrianjem na sredini igrišča. Direktor Juan Carlos Sanchez-Lazaro, je bil skupaj s tehničnima svetovalcema Albertom Herrerosoem in Cliffordom Luykeom prav tako prisoten ob fotografiranju. Real bo treniral še danes ob 17.00, trening pa bo služil pripravi na večerno tekmo proti Memphis Grizzlijem, ki bo odigrana ob 02.00.