X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Van Nistelrooy: “CR7 ni aroganten”

Nizozemec je priznal, da je Ronaldo malce bahav, vendar »ker vedno hoče biti najboljši.«

V intervjuju za Todomercadoweb je Rudd Van Nistelrooy razkril, da je Cristiano Ronaldo sicer malce domišljava oseba, vendar nikoli pri njem ni opazil arogantnega obnašanja. »Cristiano je dober fant, ki ima vedno ambicijo biti najboljši. Zato včasih deluje takšen kakršen v resnici ni,« je povedal Nizozemec.

Van »Goal« je z Ronaldom sodeloval tako v Manchester Unitedu kot tudi v Real Madridu: »V Madridu sma bila skupaj le nekaj mesecev, vendar v Unitedu kar tri leta in to je čas, da sem ga lahko dobro spoznal. Vedno strmi k napredku.«

Portugalec je v slačilnico Old Trafforda prišel kot osemnajstletnik: »Prišel je že zelo mlad in imel vnemo zavzeti svet, vendar je delal napake zaradi svoje mladosti. Bil je zelo individualističen, vendar je vedno poslušal nasvete veteranov. Nikoli ni imel arogantnega odnosa. Zato je zdaj najboljši na svetu.«

Nekdanji igralec Reala je poudaril tudi Portugalčev smisel za humor: »Vedno se je smejal in šalil z drugimi. To je delal tako pogosto, da je na koncu izpadlo že nadležno,« se je pošalil upokojeni igralec belega baleta.