X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zidane: “Veliko sreče in zmagajte”

Zidane je obiskal ekipo in jo spodbudil pred El Clasicom.

Real Madrid zbira vsako vrsto motivacije, energijo in silo, ki bi lahko bila ključna, da dosežejo cilj, to je zmagati na Camp Nou. Mourinha in njegove igralce je včeraj obiskal Zinedine Zidane(do nedavnega je še bil direktor prve ekipe), ki je želel preživeti nekaj časa z ekipo pred potovanjem v Barcelono.

Zidanova prisotnost je sprožila pozitivne odzive med Mourinhem in igralci: »Vedno je cenjen, ko ga vidimo tu. Ni govoril veliko, ampak njegova prisotnost bo osvetlila ta dan in igralcem pomagala, da bodo dobili potrebno samozavest,« je izjavil eden izmed prisotnih, ko jih je pozdravil bivši francoski igralec.

Zizou, ki je zdaj bližje mlajšim selekcijam in želi ohraniti stik z Mourinhem, da pridobi sistem in nekaj tehničnih nasvetov pri njegovem cilju, da postane trener, razume da je bila to dobra priložnost, da spodbudi ekipo.

Zmaga na Camp Nou pomeni, da Real zniža razliko na pet točk. In zato je izjavil: »Veliko sreče in zmagajte. Ekipa igra zelo dobro.« S tem prinaša občutek varnosti in kar je pomembneje, pomaga ustvariti sproščeno vzdušje.

Tudi ni naključje, da jih je obiskal po Benzemajevi briljantni predstavi proti Ajaxu, enemu izmed igralcev, ki mu je nudil največ pomoči pri prilagoditvi in obrazložitvi kako je v Real Madridu. Bela devetka, kakor tudi vsa ekipa, je bila zelo zadovoljna zaradi Zidanovega obiska.

Zidane je bil viden ob zelenici, medtem ko je ekipa trenirala. Bil je tudi v slačilnici, kjer se je rokoval z igralci, se zanimal za njih in se z njimi tudi pošalil. Prav tako je stopil v Mourinhovo pisarno, kjer je izmenjal nekaj nasvetov in mu čestital za dober začetek v Ligi prvakov.

Zidane se je strinjal z Morinhem v tem, da je treba iti tekmo po tekmo in pozabiti na slab start v ligi. Je tudi eden tistih, ki verjame, da je do konca ostalo še veliko tekem v La Ligi in da kaj lahko pride do padca v Barcelonini igri.

Zmaga na Camp Nou bi prekrila nekaj izgubljenih bitk v začetku sezone. In tukaj je bil Zidane. Da jim da spodbudo.