X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cantera: Spored tekem

Castilla lovi svojo drugo zaporedno zmago proti Herculesu; Real Madrid C bo gostil vodilnega v svoji skupini Tenerife (danes ob 12h). Zmagi Juvenil A in Cadete B, poraz Cadete A in Juvenil B.

8. krog Lige Adelante (2. španska liga) za Real Madrid Castillo. Varovanci Alberta Torila gredo v Rico Perez (Alicante) s ciljem da še drugič zapored zmagajo na gostovanju, po tem ko so pred 14 dnevi premagali Guadalajaro. Real Madrid C pričakuje vodilnega v skupini I (Segunda B), Tenerife z namenom da prikažejo čimboljšo igro. Juvenil A je premagal Rayo Majadahondo in je še vedno vodilni v svoji ligi Juvenil B pa je izgubil z rezultato 0-1; Cadete A so izgubili derbi proti Atleticu iz Madrida (2-3), Cadete B pa so z visoko zmago odpravili Boadillo (0-4).

Castilla bo zaključila 8. krog Segunde divison proti Herculesu

Prva tekma Castille, ki bo odigrana v ponedeljek v tej sezoni. 2. ekipa Real Madrida se nahaja na 13. mestu z 9 točkami upa na dober rezultat v Alicanteju proti Herculesu, ki je predzadnji s 4 točkami in samo eno zmago. Če zmagajo bo to njihova 2. zaporedna zmaga v gosteh, po 3-4 nad Guadalajaro.

Juvenil A je še vedno vodilno moštvo, po tem ko so premagali Rayo Majadahonda

Mladinsko moštvo Real Madrida je še vedno na vrhu tabele po tem ko so premagali Rayo Majadahonda z rezutato 3-0, z dvema goloma Raula in enega od Frana. Ekipo katero vodi Ramis, je odigrala 6. krog in vknjižila še 6 zmago, medtem ko je bil nasprotnik na 3. mestu in bi v primeru zmage prevzel vodstvo na tabeli.

Juvenil B izgubil proti Carabanchelu

Druga mladinska ekipa je izgubila na La Mini proti Carabanchelu (0-1). Ekipa Fernanda Morientesa ni uspela premagati moštva, ki se nahaja na 2. mestu v tabeli. Tekma se je končala še s poškodbama Leona in Craninxa. Leon je verjetno utrpel poškodbo nosu, pri trčenju s Craninxom.

Juvenil C pričakuje San Fernando

5. na tabeli. madridiste imajo novo priložnost za novo zmago in pokažejo svoj potencial v napadu. Z 11 goli v 3. krogih, s povprečjem več kot 3 golov na tekmo, je ekipa Tristana Celadorja z največ doseženimi goli v prvenstvu. V 4. krogu prvenstva jih čaka 10. uvrščen San Fernando.

Cadete A so izgubili derbi

Ekipa Santiaga Sancheza, ki še niso izgubili do 3. kroga so morali priznati premoč vodilnemu v ligi Atleticu iz Madrida.

Cadete B so z visoko zmago premagali Boadilla B

Ekipa Ruben de la Reda je v Zona Norte A visoko premagala Boadillo B. Zmagali so z rezultatom 0-4 zahvaljujoč golom: Oscarja, Barea, Estebana in Nestorja.

Konec tedna za mladinske ekipe RM
Tekma Datum/Ura Igrišče
Hércules – RM Castilla 08/10/12
21:30 h
(Marca TV)
Rico Pérez
Real Madrid C – Tenerife 07/10/12
12:00 h (RMTV)
Ciudad Real Madrid
Juvenil A – Rayo Majadahonda 3-0 Ciudad Real Madrid
 Carabanchel – Juvenil B 0-1 La Mina
Juvenil C – San Fernando B 07/10/12
10:00 h
Ciudad Real Madrid
Cadete A – Atlético de Madrid A 2-3 Ciudad Real Madrid
Boadilla B – Cadete B 0-4 Boadilla