X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Grizlijem: Mirotić in S. Rodriguez

Nikola Mirotić in Sergio Rodriguez sta dva igralca Real Madrid, ki sta izstopala danes. Mirotić je vesel, da so imeli izkušnjo, kot je ta, predvsem zato, ker “smo sami sebi dali dobro predstavo.” Sergio Rodriguez je potrdil, da so bili pripravljeni na težko tekmo: “Vedeli smo, da bo težko, ker Memphis je zelo dobra ekipa”.

Mirotic je še enkrat pokazal svoje odlične kakovosti, tekmo je končal s 14 točkami. Krilni centerj je pojasnil, da Real Madrid ni nikoli obupal nad igro: “Veseli smo, da smo tako igrali proti Memphisu. Bili so v vodstvu, ampak smo nadaljevali s spopadom. Približali smo se na pet točk zaostanka in na koncu so nas premagali z 12 točkami razlike. Sami sebi smo dali dobro predstavo“.

Dejal je, da so nasprotniki “zelo fizični in imajo zelo veliko ekipo“. Zaključil je z mislijo, da je njegova ekipa “naredila dobro delo, zato se moramo še naprej izboljševati in pustili so dober vtis. Še ena tekma bo in poskušali bomo odigrati še bolje. Upamo, da bomo igrali še boljše, kot v tej“.

Njegov soigralec Sergio Rodriguez je pojasnil, da so vedeli, da “bo težka tekma in smo dobro konkurirali“. V zvezi z naslednjo tekmo na turneji proti Torontu je dodal, da “bo to odlična izkušnja za nas. Morali bomo igrati dobro kot lahko in odigrati kot smo danes“.