X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cadena Ser: Coentrao bi lahko zapustil Real Madrid

Fabio Coentrao letos ni igral veliko pod taktirko Joseja Mourinha.

Za Fabia Coentrao-a letos ni prostora v Realu. Portugalec je bil letos večkrat sankcioniran ali pa ga Mourinho ni uvrstil v kader za tekme, zato se namiguje, da bi se zanj lahko našla rešitev v zimskem prestopnem roku.

Zaradi tega je Cadena Ser včeraj zvečer poročala, da je igralec postal naveličan vsega in se že spogleduje z odhodom v drug klub v januarju. Marcelo je jasno dobil tekmo med njima, in vrnitev v začetno postavo bo težavna.

Še več, Mourinho se je letos odločil, da Fabio veliko obračunov presedi kar na tribuni, saj ni bil zadovoljen z njegovim odnosom in mu dal jasno vedeti, da more radikalno spremeniti svoje delo. Coentrao je vsaj na El Clasicu bil vpoklican v ekipo in po koncu reprezentančnega premora lahko morda pričakuje nekaj minut.

Kljub govoricam si je skoraj nemogoče predstavljati, da bi portugalski reprezentant zapustil Madrid, še posebej v zimskem roku. Florentino Perez je plačal 30 milijonov evrov za njegove usluge in ne bo dopustil njegovega odhoda za dosti manj kot je zanj plačal Benfici. Stanje glede Coentrao-a se bo moralo urediti.