X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla v Alicanteju išče svojo drugo zmago v gosteh

Ekipa Torila se srečuje z Hérculesom, ki ima eno samo zmago in je trenutno na mestih, ki vodijo v Segundo B. (21:30h)

Castilla bo obiskala stadion Rico Pérez z namenom, da zmaga drugič v sezoni v gosteh v Ligi Adelante. Beli se bodo srečali v osmem krogu lige z Hérculesom, nasprotnik, ki se nahaja v mestih za izpad in, ki ima samo eno zmago. Prvi krog, ki ga bodo Torilovi igralci odigrali v ponedeljek po devetih dneh intenzivnih treningov, kjer boo poskušali osvojiti vse tri točke v gosteh. Trener je vpoklical 18 igralcev, kjer se je ponovno znašel Morata, ki ga ni bilo na tekmi z Ponferradino.

Druga zmaga v gosteh. To je tisto, kar bo iskala Castilla ob svojemu obisku Hérculesa na stadionu José Rico Pérez v Alicanteju, na tekmi osmega kroga lige Adelante. Po zmagi v gosteh v Guadalajari, kjer so odigrali eno od najboljših tekem v sezoni, bodo beli poskušali ponovno najti svojo igro proti ekipi, ki je trenutno na predzadnjem mestu. Bilanca zadnjih tekem odigranih med tema dvema ekipama v Segundi División je naklonjena madridskemu moštvu: 5 zmag, remi in dva poraza.

Po sedmih sezonah v División de Plata, je Castilla do zdaj zmagala tri krat in štiri krat izgubila, z bilanco 14 zadetimi in 15 prejetimi goli. Danes bo imela novo možnost  zmage, daleč od Di Stéfana, proti nasprotniku, ki je do sedaj uspel zmagati samo enkrat. Za srečanje je Toril  vpoklical18 igralcev. Pomemben je povratek Morate, ki ga ni bilo na zadnji tekmi z Ponferradino. Hércules, ki je trenutno na mestih za izpad iz lige, je zmagala samo enkrat (v 4. Krogu, doma proti Gironi) in ima samo 4 točke. Ekipa pod vodstvom Juan Carlosa Madiá je zabila tri gole, prejela pa 9.