X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jesé: Če bomo igrali našo igro in imeli žogo, bomo zmagali

 “Vedno si po porazu želiš, da pride naslednja tekma čim prej, da lahko ponovno oživiš. To bolje proti ekipi, kot je Hércules”, izjavlja Quini.

Castilla potuje v Alicante, kjer bo odigrala tekmo osmega kroga Lige Adelante z namenom, da odnese domov tri točke v dvoboju z Hérculesom (danes, 21:30). Ekipa pod vodstvom Alberta Torila je zelo motivirana po tem, ko je doma izgubila proti Ponferradini (1-2). Napadalec Jesé ima ključ do zmage na stadionu José Rico Pérez: “Moramo se naučiti izboljšati nekatere akcije na tekmi, še posebej, ko zaostajamo. Če bomo igrali našo igro in imeli žogo bomo zmagali”.

Učenci Torila potrebujejo zmago, da si povrnejo samozavest po porazu z Ponferradino. Quini je optimističen: “Po rezultat prejšnjega tedna, je to nova priložnost. Vedno si po porazu želiš, da bi naslednja tekma prišla čim hitreje. To boljša priložnost v Alicanteju proti ekipi, kot je Hércules. To je lepota nogometa, vsako nedeljo imaš novo priložnost , da se odkupiš za storjeno pred enim tednom”. Jesé dodaja:  “Vsak konec tedna je drugačen, ta igramo proti Hérculesu in moramo iti na zmago”.

Prvič v sezoni bo Castilla igrala v ponedeljek. Quini je komentirala, to za Castiilo novo situacijo: “Za nas je to nov urnik, do sedaj smo vedno igrali v petek. Upamo, da se bo izšlo srečno za nas, saj imamo naslednjo tekmo tudi v ponedeljek. Upamo da osvojim tri točke, da bomo tudi pred naslednjo tekmo imeli dober občutek”. O nasprotniku, je Jesé komentiral: “Na dnu je, a ima dobro ekipo. Vsi nasprotniki v Segundi, so kvalitetni. Zelo bo težko”.