X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Barceloni: Mourinho

 “Svet bo zadovoljen, saj je večina  tekem med Barcelono in Real Madridom  preveč taktičnih in brez zadetkov. Nocojšnji je imel vse”,  pravi trener belih

José Mourinho je tako povzel tekmo sedmega kroga La Lige proti Barceloni: “Mislim, da bo svet zadovoljen, saj so tekme med Barcelono in Real Madridom velikokrat preveč taktične in brez zadetkov. Tale tekma je imela vse, kar je všeč gledalcem. Tisti, ki so imeli drugačen urnik tekme so najverjetneje ostali budni in uživali ob el Clásicu in že upajo na naslednjega v Copi del Rey ali Ligi Prvakov, če se tja uvrstimo. Bila je to velik dvoboj, enako sem rekel tudi Villanovi. La Liga ostaja  ista kot je bila pred tekmo in razlika je enaka. Zelo mi je bila všeč tekma in moja ekipa”.

Madridski trener je poudaril kvaliteto, ki jo je imelo srečanje: “Rezultat se je prilagodil tekmi. Jaz, kot trener sem užival, verjamem, da Villanova in igralci prav tako. S tem sem zadovoljen. Tako je trenutno stanje. Bilo je napeto, do zadnjega žvižga nisi vedel kaj se bo zgodilo. Imeli smo možnost zadetka tako eni kot drugi”.

Mourinho je odgovoril tudi na vprašanje o možni enajstmetrovki nad Özilom: “Real Madrid je gosposki klub  in ne govori o sodnikih. To je filozofija kluba in moramo jo spoštovati. Moram se ji prilagoditi, čeprav mi ni všeč. Zadovoljen sem, ker mi je všeč klub, igralci, mesto, projekt. Prišel sem pred dvema letoma, razlika v nogometni kvaliteti med Madridom in Barcelono, je bila očitna. Sedaj kljub temu da je Barcelona zelo visoko, sta obe ekipi še vedno zelo izenačeni. Želim nadaljevati. Veliko je stvari,ki se lahko izboljšajo  tako v Real Madridu, kot v José Mourinhu in v ligi. Real Madrid lahko razmišlja enako. Zadovoljen sem z dobro tekmo in dobrim sodnikom, ki pa je  med tekmo storil zelo pomembno napako, a enako se lahko zgodi meni in igralcem”.

O Özilovi igri pravi: “Zamenjal sem ga samo zato, ker je bil izčrpan. Za igranje proti Barceloni moraš opraviti dobro delo na sredini igrišča, drugače je nemogoče igrati. Vsi trije igralci sredini igrišča so odigrali odlično”. Nazadnje je govoril o Cristianu  Ronaldu in Messiju v dvoboju za Balon de Oro: “Nočem se preveč obremenjevati s tem. Mislim, da bi moralo biti prepovedano govoriti o tem, kdo je najboljši igralec na svetu, saj sta oba fantastična, z drugega planeta. Všeč bi mi bilo, da zmaga moj, saj je bil prvak najboljše lige na svetu, a oba sta naravnost fantastična”.