X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Barceloni: Pepe

“Smo na dobri poti, moramo nadaljevati naše delo in igrati tako, kot smo nocoj proti Barceloni”, pravi  madridski branilec.

Pepe je začel tekmo na Camp Nou proti Barceloni in po njej bil zadovoljen z odnosom madridske ekipe: “Ta tekma nam pušča zelo dobre občutke, igrali smo zelo dobro. Barcelona je imela samo eno priložnost v prvem polčasu iz katere je zadela. Imeli smo priložnost Benzemaja in možno enajstmetrovko nad Öziom, a takšen je nogomet. Smo na dobri poti in tako moramo nadaljevati. Vse tekme moramo odigrati, kot smo odigrali proti Barceloni”.

Centralni branilec je izpostavil dvojnega madridskega strelca na tekmi proti Barceloni:“Cristiano Ronaldo je bil neverjeten, odlično je opravljal svoje delo skozi celotno tekmo. Zame in madridske navijače je najboljši igralec na svetu, je kompleten nogometaš. O razliki z Barcelono, še vedno ostaja v igri veliko število točk in moramo nadaljevati z zmagami.”

Madridista verjame, da je bila zmaga belih zelo blizu: “Remizirali smo na zelo težkem gostovanju, a lahko bi zmagali. Bili smo ekipa, ki je iskala zmago. Že od začetka smo igrali z občutkom, da bi lahko v Madrid odnesli vse tri točke. Po tem, ko smo zadeli je bila to popolnoma naša tekma. Kasneje, v drugem polčasu smo začeli bolje, a na žalost se ni izšlo”.

Branilec je komentiral možne enajstmetrovke: “Način na katerega je padel Iniesta je zelo otežilo delo sodnika, saj je videl, da ni uspel priti do žoge v vratarjevem prostoru in z lahkoto padel. Bila je to težka tekma za sodnika, to sta dve pravočasni akciji in mislim, da je sodnik dobro presodil”. Komentiral je tudi akcijo ob prvem zadetku Blaugrane: “Šel sem na žogo in izgubil ravnotežje. Mislim, da je imel tu veliko sreče”.