X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Barceloni: Sergio Ramos

“Nihče ne bi bil presenečen, če bi odnesli tri točke” je prepričan madridski branilec.

Sergio Ramos je pred novinarji ponudil svojo verzijo o el Clásicu. Drugi kapetan belih je ocenil trud Real Madrida: “Zadovoljni smo z opravljenim delom in podobo ekipe, šli smo na zmago že od začetka, odhajamo domov malce razočarani. Če bi zmagali nihče ne bi bil presenečen, to se dogaja”.

Po odigranih 90minutah na Camp Nouu, Sergio Ramos poudarja odnos Real Madrida in obžaluje, da se tako dobra tekma ni končala z zmago belih: “Podoba ekipe in opravljeno delo sta superiorna Barcini. Tisti, ki je gledal tekmo, se ne bi čudil, če bi na koncu zmagali. Kot smo včasih priznali, da je bila Barcelona boljša, nocoj ne bi bili presenečeni če bi jih ’povozili’ “.

Kljub temu,da niso uspeli zmanjšati zaostanka, Ramos trdi, da se bo Real Madrid boril do konca: “La Liga je zelo dolga, ostalo je še veliko tekem in točk, hoteli smo zmanjšati razliko, a nam na žalost ni uspelo, upamo, da nam bo uspelo na naslednjih tekmah”. Nazadnje ni hotel komentirati polemičnih odločitev sodnika: “Sodnik, ki je sodil na tekmi, mi je običajno všeč. Enajstmetrovka nad Özilom se mi je zdela kristalno jasna, a nismo tukaj, da bi debatirali o sodniških odločitvah”.