X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Barceloni: Xabi Alonso in Marcelo

 “Veliko je še tekem v La Ligi, upamo, da nam premor koristi in se po njem lahko približamo Barceloni” pravi Marcelo.

Igralci Real Madrida so bili zadovoljni z delom ekipe, a z občutkom, da bi lahko odnesli vse tri točke z Camp Noua, tako pravi Xabi Alonso:“Rezultat ni slab, a imamo občutek da bi lahko zmagali. Če bi vodili 0-2, bi gledali drugačno tekmo”. Ekipa se zaveda, da je v igri še veliko točk. “Veliko je še tekem v La Ligi, upamo, da nam bo premor koristil in se po tem lahko približamo Barceloni”, je situacijo komentiral Marcelo.

Xabi Alonso je analiziral tekmo in storjene napake: “V trenutku neodločnosti nismo uspeli izbiti žoge, zadeli so za izenačenje in nismo mogli odnesti vse tri točke”. Komentiral je, da rezultat glede na trenutno stanje ni slab: “na zelo težkem gostovanju in proti zelo močnemu nasprotniku. Tekma je bila zelo podobna tisti lani, imamo malo prostora za napake. Moramo zmagovati, linija je pozitivna in še vedno izboljšujemo nekatere stvari”.

Zavedajoč se pomembnosti tekme proti glavnemu nasprotniku v boju za La Ligo, je Marcelo zadovoljen z opravljenim delom:  “Imeli smo priložnosti za zadetke,  ekipa je delovala dobro in izenačen izid ni tako slab. Vemo, da je to zelo težko gostovanje, a se zavedamo, da bi lahko odnesli vse tri točke. 2-2 je pošten rezultat. Borili smo se za vsako žogo vse do konca. Ekipa je zadovoljna z opravljenim delom. Ostalo je še veliko tekem. Upamo, da nam premor koristi in se kasneje lahko približamo Barceloni”.