X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul: »Remi je pošten, liga še ni odločena.«

»Še vedno je ostalo veliko tekem do konca španskega prvenstva,« je izjavil bivši kapetan Reala Raul Gonzalez v njegovem komentarju za televizijo ‘Al Jazeera’, za katero je naredil krajšo analizo.

»Seveda bi rad videl, da bi Madrid zmagal in malo znižal zaostanek za Barcelono, ampak mislim, da je remi pravičen razultat.« Tako je El Clasico ocenil Raul, bivši igralec Real Madrida, v njegovem komentarju na televiziji ‘Al Jazeera’, za katero je delal kot analitik.

»Celotno gledano je bilo zelo dobro. Madrid je bil gospodar na igrišču v prvem polčasu z več intenzivnosti in kombinatorike, Barcelona pa v drugem. Po vodstvu z 0-1 je imel Benzema priložnost za drugi Realov zadetek. Nesreča je preprečila žogi pot v mrežo.«

Bivša sedmica je poudarila tudi trud belih:»Izpraznili so se. Madridiste so zagotovo zadovoljne s prikazanim. Cristiano je bil impresiven, ampak najboljše od Reala je to, da so ekipa.«

»Še vedno je veliko tekem do konca lige. Prvenstvo je še vedno neodločeno, čeprav je res, da je Barcelona v boljši poziciji in lahko zadrži svoje vodstvo,« je dodal.