X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

2-4: Castilla se je vrnila po zaostanku dveh golov

Hecrules je povedel z 2-0 v prvem polčasu, vendar so zadetki Cherysheva, Casada, Morate and Jeséja  prinesli rezervni ekipi Reala letošnjo drugo gostujočo zmago.

Castilla se vrača iz stadiona Rico Perez s svojo drugo letošnjo zmago v gosteh v tekmi, kjer so nadoknadili Herculesovo zgodnje vodstvo s svojo predanostjo in zadetki Cherysheva, Casada, Morate and Jeséja, kateremu je bila to 50.tekma pri Realu. Castilla, ki je bila veliko boljši tekmec od domače ekipe v drugem polčasu, je spreobrnila Herculesovo vodstvo z 2-0 in dosegla izjemno zmago s svojim odnosom in nogometnimi kvalitetami, ki so jih kazali že prejšnjo sezono.

Castilla je odšla na stadion Rico Perez, da odigra s Herculesom zadnjo tekmo osmega kroga Lige Adelante. Nobena izmed ekip si v prvih minutah ni priigrala resnejše priložnosti, prav tako so imeli oboji težave pri zadrževanju žoge. Kakorkoli, v 17.minuti igre je povedla domača ekipa, zahvaljujoč močnemu strelu z desnico Gilvana, ki je žogo usmeril v Jesusov gol. Torilova ekipa se je odzvala na ta zadetek in dve priložnosti Mosquere in Borje, v 26. in 28.minuti, bi lahko izničili prvi gol na tekmi, vendar je v obeh primerih žoga švignila mimo prečke.

Ko so gostje najmanj pričakovali, je Hercules zadel še svoj drugi gol na tekmi, tokrat iz najstrožje kazni, ki jo je uspešno izvedel Fran Merida. Položaj se je zdel zelo slab za ekipo iz Madrida in spoprijeti so se morali z izjemno zahtevnim izzivom. Ampak če jih kaj dobro opiše, je to volja, da se borijo do zadnje minute in Denis jim je v 32.minuti vliv nekaj upanja, ko je znižal na 2-1, ko je zadel mrežo po slabem izbijanju domačega vratarja Falcona. Gostje so našli svojo igro in prišli bližje nasprotniku. Odlična obramba Jesusa je preprečila Callejonu, da poviša vodstvo iz prostega strela v 37.minuti. Le malo pred odmorom je imel Morata s strelom iz leve še eno priložnost, da poravna izzid, a je žoga končala v naročju Falcona.

Prve minute drugega polčasa so bile odigrane po istih notah kot začetek prvega, ko sta obe ekipi imele težave pri kontroli igre in si le stežka priigrali priložnosti. Casado je prikinil uspavanko v 60.minuti, ko je zadel iz prostega strela, ki je šel mimo živega zidu v Herculesovo mrežo. Ta zadetek ni potešil lakote po zmagi Belih, ki so želeli svojo drugo zmago v gosteh. Zopet bi branilec Castille lahko zadel, tokrat za 2-3, vendar je Cabrera razčistil zadevo.

Obe dve ekipi bi lahko zmagali tekmo in odlična obramba Jesusa po silovitem strelu od blizu Gilvana v 74.minuti je preprečila domačim, da si pribori tri točke. Hercules je zgrešil čisto priložnost. Castilla na drugi strani ni bila tako milostljiva. Juanfran je začel akcijo, katero je Morata zaključil s strelom od daleč, ki ga Falcon ni uspel ubraniti. To je pomenilo, da je Castilla vodila z 2-3. V zadnji minuti srečanja je Realovo drugo moštvo poskrbelo še za četrti zadetek, ki ga je zadel Jese. Vodilni strelec te divizije je zadel svoj šesti gol v Ligi Adelante ob svoji 50.tekmi z ekipo in tako svoj jubilej proslavil na najboljši možen način.