X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cilj: dodati 18 točk pred mestnim derbijem

Do decembra ima Real Madrid šest tekem, kjer skorajda mora zmagati.

Zdaj ko je končal tekmo na Camp Nou z remijem, ki mora biti ocenjen kot pozitiven, bo Real Madrid imel deset dni relaksacije, saj se bodo igralci državnih reprezentanc osredotočili na kvalifikacije za svetovno prvenstvu 2014, ki bo potekalo v Braziliji. Po tem bodo spet združili moči v namenu, da bi znižali 8 točk zaostanka za Barcelono v ligi, nekaj kar je povsem dosegljivo, sploh če vemo, da Real Madrid čaka mesec in pol tekem z nasprotniki, ki so vsi premagljivi.

Začetek sezone je bil vse prej kot lahek za Mourinha in njegove igralce, saj je Real moral v prvih sedmih tekmah opraviti zahtevna gostovanja, kot so na Sanchez Pizjuanu in Nou Campu, poleg tega pa je doma igral z vedo zahtevno Valencijo. Vendar je zdaj k sreči koledar namenil ekipi manjši odmor od težkih tekem(vsaj na papirju) vse do konca novembra. Med 20.oktobrom in 25.novembrom se bo Real v ligi srečal s šestimi novimi nasprotniki, ki naj bi bili vsi dosti slabši od Reala.

Real Madrid se bo v tem času pomeril s Celta Vigo(doma), Mallorco(v gosteh), Zaragozo(doma), Levantejem(v gosteh), Athleticom Bilbaom(doma) in Betisom(v gosteh). Ni dvoma, da bodo tudi te tekme zahtevne, a Real Madrid more vse te nasprotnike premagati, če še želi računati na naslov v letošnji ligi. Cilj je torej dobiti vseh naslednjih 18 točk, ki so v igri, da pride do drugega decembra do skupno 29 točk. In na ta dan bo prišel do nove pomembne postaje do cilja to sezono, na domačem Bernabeu bo namreč igral mestni derbi proti odkritju te sezone- Simeoneovim Atleticu Madridu. To bo tekma proti neposrednemu tekmecu, kjer bi Real moral prav tako zmagati, če si ne želi še dodatno zakomplicirati prvenstva.