X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Raptorsom: Rudy in Carroll

 

Jaycee Carroll in Rudy Fernandez sta po porazu proti Raptorsom spregovorila za medije. Za ameriškega branilca je njegov ekipa “še enkrat odigrala tekmo na visokem nivoju”, za Španca pa je bil cilj na obeh tekmah dosežen, saj “sta tekmi pomagali na pripravah za novo sezono Eurolige, prav tako je bila celotna izkušnja pozitivna.” Carrol je dejal, da so se dobro pripravili za tekmo: “Tekma je bila dobra, igrali smo na najvišjem nivoju. Rezultat je neprestano nihal. Bili smo pripravljeni na takšno tekmo, ampak na koncu nam na žalost ni uspelo. Sedaj moramo začeti razmišljati o petkovi tekmi proti Panathinaikosu, ki je za nas zelo pomembna.”

Nato je odličen Američan spregovoril še o razlikah med evropsko in ameriško košarko: “Menim, da je razlika med najboljšimi evropskimi ekipami in ligo NBA zelo majhna. Sedaj lahko pridemo sem in tekmujemo z njihovimi ekipami. Največ razlike je ravno pri pravilih, ki bi se morala prilagoditi obema ekipama.”

Tudi njegov soigralec, Rudy Fernandez, je iz mini turneje po ZDA potegnil pozitivne zaključke: “Te tekmi sta nam pomagale pri pripravi na Euroligo, saj je igra v ZDA zelo fizična. Kakorkoli, igranje proti ekipam NBA je zelo dobra izkušnja.”

Kar se tiče same tekme je Rudy Fernandez povedal: “To je bila tekma predsezone za Toronto, mi pa se pripravljamo že tri mesece in smo verjetno boljše fizično pripravljeni od njih. Vendar se moramo še vedno izboljšati na mnogih področjih, na koncu so tekmo odločile malenkosti.”