X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo podira nove rekorde

Cristiano Ronaldo je v neverjetni formi. Portugalec je zadel na zadnjih petih tekmah in ima skupaj 10 zadetkov, na zadnji tekmi pa je ponovno dokazal, da redno zabija tudi Barceloni. V nedeljo je tako postal prvi igralec, ki je zadel na šestih zaporednih clasicih in deseti igralec v zgodovini Real Madrida, ki je na Nou Campu zadel dvakrat. Raul, Puskas, Di Stefano, Arsuaga, Rubio, Morera, Alday, Gento in Van Nistelrooy so bili do sedaj igralci, ki so Barceloni zabili dva zadetka. S 120 zadetki je Ronaldo prehitel Amancia in je sedaj na devetem mestu po zadetkih v La Ligi.

Ronaldo ponovno piše zgodovino v dresu Real Madrida. Z dvema zadetkoma proti Barceloni je postal edini igralec, ki je zadel na šestih zaporednih tekmah proti blaugranii, s tem pa je prehitel Zamorana, s katerim je do te tekme držal rekord. Ronaldov rekord se je začel z zadetkom v četrtfinalu kraljevega pokala v lanski sezoni, nadaljeval še istega leta na prvenstveni tekmi, Barceloni pa je zabil zadetek tudi na obeh letošnjih tekmah Super pokala in nazadnje na nedeljski tekmi. Mrežo je tako zatresel na štirih gostujočih in dveh domačih tekmah.

Realova »7« je obenem postal tudi deseti igralec, ki je zabil Barceloni dva gola na Nou Campu. Zadnji, ki mu je to uspelo je bil Van Nistelrooy v sezoni 2006/07. Raul, Puskas, Di Stefano, Arsuaga, Rubio, Morera, Alday in Gento so igralci, ki jim je to uspelo še prej.

Portugalec je do sedaj dosegel že neverjetnih 120 golov v 108 ligaških nastopih, ki jih je odigral za Real Madrid in s tem prehitel Amancia na devetem mestu. Do Butragena in Pirrija, ki si delita sedmo mestu mu manjkajo trije zadetki, do Genta na šestem mestu pa šest.