X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

“Španci v Torontu” obiskali košarkaše

Ekipa Real Madrida na jutrišnji tekmi proti Raptorsom ne bo brez navijačev, saj bo imela podporo 150ih oboževalcev Real Madrida, ki pripadajo zvezi “Špancev v Torontu”. Skupina članov omenjene zveze se je namreč odločila, da bo v hotelu Le Germain pozdravila košarkaše Reala. Ekipa belih, na čelu s trenerjem Pablom Lasom, se je tako z navijači fotografirala in podelila avtograme.

Po zadnjem treningu ekipe Reala in povratku v hotel, je igralce pričakalo prijetno presenečenje. Obiskalo jih je namreč 40 navijačev iz Kanade, ki pripadajo najpomembnejši zvezi Špancev v Kanadi. Igralci so se najprej z navijači fotografirali in podelili avtograme, Pablo Laso in Clifford Luyk (svetovalec) pa sta potem predsednika zveze Špancev v Torontu, Javierja Yebenesa, obdraila s številnimi majicami s podpisi igralcev. Trener belih se je zahvalil za podporo pred tekmo: “Najlepše hvala, da ste prišli izrazit vašo podporo. Današnjo zmago bomo posvetili vam.” Javier Yebenes prav tako računa na zmago Reala proti Raptorsom: “Ekipa izgleda zelo dobro in sam menim, da bomo zmagali. Imamo odlično ekipo z igralci kot so Rudy, Sergio Llull in Feipe Reyes, zato sem prepričan, da bomo slavili.”