X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Carroll: “Želimo biti ena najboljših ekip Eurolige.”

Jaycee Carrol bo že drugo leto igral v Euroligi, medtem ko bo Draper letos debitiral v najelitnejšem evropskem košarkarskem tekmovanju. Oba igralca Real Madrida sta prepričana, da ima Real Madrid dovolj kvalitete, da se prebije do samega finala. Od začetka Eurolige igralce tako loči le še 48 ur. Jaycee Carrol pravi: “Želimo si biti ena najboljši ekip v letošnji izvedbi Eurolige.” Draper pa meni: “Če bomo igrali kot ekipa, lahko uresničimo naše ambicije.”

Kljub lanskoletnemu razočaranju, je ekipa pripravljena na nove izzive. Dobra forma v predsezoni in odlično odigrani prvi dve tekmi sezone, igralce navdajajo z dobrimi občutki pred debijem v letošnji Euroligi. Jajycee Carrol komaj čaka, da se tekmovanje začne: “Lansko leto smo tekmovanje končali precej žalostni, letos pa si želimo doseči veliko več. Imamo težko skupino, v kateri se bomo morali pomeriti s Khimkijem, Panathinaikosom in Fenerbahcejem. V želji po finalu moramo povsod igrati na zmago.”

Draper, ki je ob prihodu v Madrid dejal, da je igranje v Euroligi uresničitev njegovih sanj, je prepričan, da se ekipa lahko dobro odreže: “Smo v zahtevni skupini, morali bomo dobro igrati in biti osredotočeni na vsaki tekmi. Imamo odlično ekipo, pripravljeni smo priti do finala. Če bomo igrali kot ekipa, lahko uresničimo naše ambicije.”