X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid sodeluje z Rdečim križom

Tudi Real Madrid sodeluje pri dnevu Rdečega križa. V ta namen je bila postavljena stojnica na Santiagu Bernabeu. Stojnica se je odprla ob 10.00 v “Esquina del Bernabeu” nakupovalnem centru in sprejemala donacije skozi celotno jutro. Predsednik kluba, Florentino Perez, je prvi prispel na prizorišče, sledili pa so mu igralci prve ekipe Carvalho, Essien, Jesus, Adan in Callejon ter pomočnik trenerja, Aitor Karanka. Pridružili so se jim tudi bivši igralci kluba Alfredo Di Stefano, Ignacio Zoco, Jose Luis Perez Paya, Pachin, Rafael Rullan in častni košarkarski predsednik, Emiliano Rodriguez.

Stojnico Rdečega križa, ki je bila postavljena na Santiagu Bernabeu, je najprej obiskal predsednik kluba, Florentino Perez. Kmalu zatem je prispelo še nekaj bivših igralcev Reala, ki niso želeli izpustiti takšne priložnosti za pomoč. “V čast mi je predstavljati Real Madrid na takšnih dogodkih,” je dejal Perez Paya. Pachin je povedal: “Zelo sem zadovoljen, da se Real Madrid udeležuje takšnih dogodkov. Ekipa Real Madrida ima najboljšega vratarja po Yashinu in točke, ki jih morajo nadoknaditi za vodilnimi, za Real Madrid niso pretežka ovira.”

Nato je na Santiago Bernabeu prispel tudi Alfredo Di Stefano. Častni predsednik Real Madrida nikoli ne izpušča takšnih prireditev: “To je tradicija in upam, da se bom lahko še več let udeleževal te prireditve. Bivši igralci zmeraj pomagamo pri prireditvah Rdečega križa.” Kot ponavadi je Di Stefano tudi tokrat izkoristil priložnost in nagovoril prostovoljce, ki so sodelovali pri akciji, prav tako pa je spregovoril tudi o trenutni ekipi Real Madrida: “Menim, da je ekipa dobra. Barcelona je sezono dobro začela, vendar jo bomo mi boljše končali. Kakorkoli že, zadovoljen bi bil z osvojitvijo Lige prvakov.”

Za medije je spregovoril tudi Zoco: “Zelo smo predani tej organizaciji. Realovi bivši igralci igrajo tudi na veliko tekmah, ki jih organizira Rdeči križ, saj se zavedamo kako odlično delo opravljajo.” Kmalu zatem so na stojnico prispeli še igralci prve ekipe Carvalho, Essien, Jesus, Adan in Callejon ter pomočnik trenerja, Aitor Karanka.