X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Žoga je bila središče drugega treninga

Adan, Jesus, Carvalho, Essien in Callejon, igralci ki se niso pridružili državnim reprezentancam, so zopet trenirali skupaj s tretjo ekipo.

Real Madrid je opravil svoj drugi trening na Valdebebasu v tednu, ko je odsotnih kar 19 članov prve ekipe, saj so se pridružili svojim reprezentancam. Jose Mourinho je trening oddelal s petimi razpoložljivimi igralci prve ekipe(Adan, Jesus, Essien, Carvalho, Callejon). Trening, ki je bil že drugi v tem dnevu, je bil opravljen skupaj z Real Madrid C ekipo, ki jo trenira Jose Manuel Diaz.

Jose Mourinho je prav tako prišel na trening na katerem je imel pet razpoložljivih igralcev, ki so vadili skupaj s tretjo ekipo drugi dan zapored. Tokrat so vadili z žogo.

Trening se je začel z dvema različnima skupinama. V prvi skupini, kjer so bili Adan, Jesus, Jacob in Ruben Yanez, so naredili posebne vaje s trenerjema vratarjev Silvinom Lourom in Robertom Vazquesom, ki so vključevale veliko dela z žogo. Igralci igrišča pa so sestavljali drugo skupino. Po intenzivnem ogrevanju so pričeli s treningom z žogo. Razdeljeni v dve ekipi so delali na kontroli, gibanju in hitrosti podaj na malem prostoru pod budnim očesom Realovega trenerja.