X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Khedira

Sami Khedira se trenutno z reprezentanco Nemčije pripravlja na kvalifikacijski temi za Svetovno prvenstvo 2014. Igralec Real Madrida je izkoristil priložnost in komentiral njegovo klubsko situacijo za Nemško nogometno zvezo: “To leto je v ekipi Reala več menjav, s čimer se povečajo naše možnosti za uspeh.” Nemški vezist prav tako verjame, da bo ekipa nadaljevala z nizanjem zmag: “Če uspemo nadaljevati z zmagovanjem in dobro igro, sem prepričan, da bomo dosegli nekaj dobrega.”

Khedira je spregovoril o El Clasicu, ki je bil odigran pred nekaj dnevi. Nemec verjame, da si je Real zaslužil več: “Seveda smo si želeli zmagati, za kar smo imeli tudi zelo dobro priložnost. Razvoj tekme je bil za nas, kot ekipo, zelo pozitiven. Zaradi tega smo res razočarani, ker Barcelone nismo uspeli premagati.”

Igralec Real Madrida je nato pojasnil, da je sezona še dolga in da se lahko zgodi še marsikaj: “Sezona se je komaj začela. Nismo še obupali. Če uspemo nadaljevati z zmagovanjem in dobro igro, sem prepričan, da bomo dosegli nekaj dobrega. Prepričan sem, da se bo to zgodilo.”

Sami je nato nadaljeval s hvalo na račun ekipe iz španske prestolnice: “Novi igralci so se to leto pridružili ekipi. To leto imamo v ekipi več menjav, s čimer se povečajo naše možnosti za uspeh.”

Kar se tiče Mourinha pa je izjemen vezist povedal: “Doslej sem imel srečo. Trener me je izbral v začetno enajsterico na skoraj vseh pomembnih tekmah. Mourinho ve kaj dela in kaj ima v meni. To je moje tretje leto v Madridu in kadarkoli sem bil  pripravljen, sem skoraj vedno igral.”