X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Za Realom drugi trening v tem tednu

Real Madrid je na vadbenih prostorih Valdebebasa treniral drugič v tem tednu. Jose Mourinho je na trening vpoklical veliko število igralcev iz mladinskega pogona. Članom prve ekipe, Adanu, Jesusu, Carvalhu, Essienu in Callejonu, so se tako na treningu pridružili člani Castille in ekipe Junior A.

Ker so Casillas, Ramos, Xabi Alonso, Albiol, Arbeloa, Benzema, Ronaldo, Pepe, Coentrão, Özil, Khedira, Modric, Higuaín, Di María, Marcelo, Kaká, Varane, Nacho in Morata vpoklicani v reprezentance, se je preostalim petim igralcem prve ekipe pridružila ekipa Castille in Fabinho, Derik, Omar in Adrian Castellano iz ekipe Junior A.

Trening, ki se je odvijal na zelenicah Valdebebasa, se je začel z delitvijo v dve skupini. Adan, Jesus, Jacob in Ruben Yanez so trenirali s trenerjema vratarjev Silvinom Lourom in Robertom Vazquezom, trening vratarjev pa je imel poudarek predvsem delu nog z žogo. V drugi skupini so bili igralci v polju, ki so se najprej intenzivno segreli, nato pa so pričeli z delom z žogo. Na majhnem igrišču so razdeljeni v dve skupini tako trenirali vršenje pritiska na nasprotnika in prenos žoge iz obrambe na sredino igrišča.