X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas postavil nov rekord

Iker je dosegel še zadnji rekord, ki mu je kot vratarju manjkal v državni reprezentanci, čeprav si ga trenutno deli s Canizaresom: Nocoj je mrežo zopet ohranil nedotaknjeno, kar je že njegova 9 zaporedna tekma. Prav tako je izboljšal njegov prejšnji rekord nepremaganosti v minutah. Casillas je zdaj v španski izbrani vrsti nepremagan že 725 minut.

Iker Casillas je podrl vse rekorde z izbrano vrsto po tem, ko je v nocojšnji tekmi v Minsku svoji državni reprezentanci pod vodstvom Vincenteja del Bosqueja z nedotaknjeno mrežo pomagal do zmage z 0-4 proti Belorusiji. To je že njegova deveta zaporedna tekma za Španijo brez, da bi prejel en sam zadetek. S tem se je izenačil s Santiagom Canizaresom, ki mu je enak dosežek uspel med 17.4.2004 in 5.6.2004. To je tudi edini rekord, ki je Casillasu še manjkal v reprezentanci z državnim grbom.

Ikerjeva vsota minut, ko je ostal nepremagan, je zdaj 725, s čimer je presegel svoj prejšnji rekord, ki je štel 708 minut. Vratar Real Madrida piše zgodovino z državno reprezentanco v obdobju, ko prejema kar nekaj kritik. Ta torek, v tekmi s Francijo na Vicente Calderonu, bo imel priložnost, da pusti za sabo Canizaresa in se popolnoma sam podpiše pod omenjeni rekord in nadaljuje s pisanjem svojega imena v zgodovino z zlatimi črkami.