X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla je zadela največ golov v Segundi

Igralci Castille so do zdaj zadeli 18 golov na 8 ligaških tekmah.

Po njihovi zmagi v gosteh proti Herculesu(2-4) je ekipa, ki jo vodi Alberto Toril, z 18 goli dosegla največ zadetkov v drugi španski ligi. V osmih ligaških tekmah, ki so jih odigrali, je druga ekipa Real Madrida dosegla 4 zadetke na tekmah proti Guadalajari in Herculesu; tri proti Xerezu; tri proti Barceloni B; dva proti Sabadellu; in po enega na tekmah proti Villarealu in Ponferradini.

Real Madrid Castilla je trenutno vodilna ekipa v Ligi Adelante po doseženih golih. Ekipa Alberta Torila je zadela osemnajst golov in zabila na sedmih od osmih tekem, ki so jih odigrali do zdaj. Njihove številke so presenetljive in zastrašujoče. Belim sledi Elche s 17 zadetki.

EKIPE Z NAJVEČ DOSEŽENIMI

ZADETKI V DRUGI LIGI

Ekipe

Goli

Real Madrid Castilla

18

Elche

17

Barcelona B

16

Almería

16

Girona

15

 

Te številke so mogoče tudi zahvaljujoč Jeseju. S sedmimi zadetki je igralec z Gran Canarie najboljši strelec druge lige skupaj z Anibalom. Zadel je na petih od osmih tekem in je postal najbolj pomemben napadalno usmerjen igralec v ekipi to sezono. Castillin drugi najboljši strelec je Denis Cheryshev s tremi goli.

ZADETKI CASTILLE

Igralec

Goli

Jesé

6

Cheryshev

3

Juanfran

2

 Borja

2

Morata

2

Mosquera

1

Casado

1

Sergi Gómez, Barcelona B, avtogol

1