X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mourinho: “Falcao je tabu tema”

Sinoči je bil na Portugalskem, natančneje na A Bola TV, objavljen celoten intervju z Josejem Mourinhem o katerem je spregovoril med drugim tudi o Pepeju, Barceloni in Falcao-u.

Medtem ko je bilo že objavljeno kaj je trener belega baleta povedal o Messiju in Cristanu Ronaldu,  so tokrat bile razkrite njegove besede o slabšem začetku sezone za Real Madrid: “Ekipa se more zavedati, da je igrala slabo in nič dobila, a medtem so tudi drugi igrali slabo, vendar zmagovali. To more dati mojim igralcem vedeti, da ne smejo igrati pod svojim potencialom.”

O morebitni razliki med stilom igre Reala in Barce je povedal: “Obstaja skupina filozofov, ki menijo, da obstaja le en način kako igrati nogomet. Ampak obstaja več poti in trenutno sta dve ekipi na enaki ravni, pa čeprav z drugačnima slogoma igre.”

Spomnil se je tudi na dosežke iz lanske sezone: “Ekipa, ki je postavljala rekorde je bila Real Madrid. Osvojila je več točk, več golov, več zmag… a zdi se, da ta ekipa nima pravice, da zavzame svoj zaslužen prostor v zgodovini nogometa.”

O tem, da je na mizi ime igralca, ki zveni kot bodoči igralec Real Madrida: “Falcao je prepovedana tema. Je sicer zvezda nogometa in zelo pomemben igralec našega mestnega rivala, kot je bil to prej tudi Aguero, a med nami in Atleticom obstaja neuraden pakt o nenapadanju. Kljub temu, Radamel je zelo dober in je odličen igralec.”

Ko pa je beseda naletala na Coentrao-a in njegovo prihodnost, pa je Mourinho razložil: “Živimo v času, ko je zelo lahko izumljati laži in jih objavljati v medijih. Coentrao trenutno res ne preživlja lahke čase, ampak je popolnoma nemogoče, da bi odšel v Benfico v Januarju.”

Mourinho je imel tudi pohvalne besede za Pepeja: “Sodniki kar prežijo nanj, za vsak prekršek mu že pokažejo rumeni karton. Ustvarili so si določeno sliko o njem, ampak ima izjemno osebnosti in je fantastičen igralec, ki nadaljuje z napredkom. Na začetku je storil nekaj napak, ampak zdaj se je zelo popravil in je zelo spoštovan med soigralci.”

In za konec je trener Real Madrida spregovoril še o Carvalhu: “Mislili smo, da bo želel oditi, saj imamo sijajen obrambni dvojec(Ramos-Pepe) in odlične zamenjave(Varane, Albiol), ampak se je na koncu odločil da ostane. Za nas to ni težava, mogoče pa je zanj, če bo želel igrati več.”