X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Panathinaikosom: Pablo Laso

“Draper je spremenil ritem tekme, s svojo fizično pripravljenostjo in ritmom, ki je prenesel na ekipo”, je pojasnil trener belih.

Real Madrid si je priigral svojo prvo zmago na uvodnem srečanju evropskega tekmovanja proti Panathinaikosu z rezultatom 85-78. Pablo Laso je izpostavil tekmo Draperja: “spremenil je ritem tekme, s svojo fizično pripravljenostjo in ritmom, ki ga je prenesel na celotno ekipo. Tako on kot Slaughter sta odigrala odlično.  A kot vedno pravim, sezona je zelo dolga in ne rabim samo Draperja, potrebujem vse igralce”.

Pablo Laso je analiziral srečanje: “To je zaslužena zmaga, a težko priigrana. Dobro smo začeli, kar nam je dala majhno prednost. Kasneje so oni znali odigrati po svojih zmožnostih, zlahka je krožila žoga in tako so dobili kontrolo nad tekmo, ki smo jo mi izgubili v prvem delu. Mislim, da smo v tretji četrtini spremenili to dinamiko, še posebej z našo obrambo. Primorali smo jih, da bolj razmišljajo, nismo jim dopustili, da  z lahkoto držijo žogo, kradli smo žoge, morali so več teči, igrali smo bolj premišljeno v napadu”.

Trener Real Madrida je imel besede tudi o sodniških odločitvah: “Presenetilo me je število prekrškov, ki so nam jih piskali v napadu. Nimam točne številke, a bilo jih je veliko. Lahko razumem prekrške v blokadah, v gibanju, zdi se mi pošteno, da se te sankcionira mislim pa, da je bila velika razlika med eno in drugo ekipo. Na koncu smo imeli 17 izgubljenih žog, veliko izmed njih smo izgubili zaradi nesporazumov v napadu. Nasprotno so oni izgubili 23 žog, a smo morali izsiliti te izgube z našo igro v obrambi. Iz tega se moram nekaj naučiti, v drugem delu smo opravili veliko bolje”.