X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Özil zadel pri zmagi Nemčije proti Irski

Nemčija je po zanesljivi zmagi na gostovanju proti Irski z 1:6 še utrdila vodstvo v skupini C kvalifikacij za Svetovno prvenstvo v Braziliji, saj je na dosedanjih treh tekmah zabeležila prav toliko zmag. Mesut Özil je k zmagi prispeval tretji gol, ki ga je dosegel iz enajstmetrovke po predhodnem prekršku nad Klosejem. Sami Khedira je začel srečanje in bil zamenjan ob polčasu.

Mesut Özil je ponovno odigral izvrstno tekmo za svojo reprezentanco in v 54. minuti z elegantnim strelom iz bele točke dosegel tretji gol na tekmi proti Irski. Odigral je celo tekmo v izjemni dominaciji Nemčije, ki je sicer prvi gol dosegla šele v 32. minuti, ko je bil strelec Reus. Isti igralec je povišal na 0:2 v 40. minuti in postavil izid prvega polčasu. V drugem polčasu se je nadaljeval strelski šov: Ozil (54.) Klose (58.),  Kross (61 in 80.) so bili strelci za Nemčijo, pri Ircih pa je gol zabil Keogh (92.). Sami Khedira je za Nemčijo igral prvih 45 minut.