X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mateos: “Čas je da naredimo korak naprej”

“Moramo začeti trdno prepričani vase in upamo, da uspemo odnesti vse tri točke”, pravi Lucas

Pred Castillo je nova naloga, tokrat na domačem igrišču. Torilovi fante bodo poskušali zmagati dva krat zapored, po zmage v prejšnjem krogu proti Hércules. David Mateos in Lucas Vázquez sta dala izjavi pred tekmo in zatrdila, da ima Castilla veliko željo po treh točkah na omenjeni tekmi. Mateos pravi: “Verjamem, da je čas, da naredimo korak naprej. To bi nam dalo veliko mero samozavesti in lahko bi bili bolj mirni”. Medtem, ko je soigralec iz slačilnice Lucas zatrdil: “Moramo začeti tekmo trdo prepričani vase in upati, da lahko osvojimo vse tri točke”.

V devetem krogu, bodo Torilovi fantje poskušali razveseliti domače navijače. Zavedajo se, da ne bo lahko, a tekmo pričakujejo z veliko samozavesti po zmagi nad Hérculesom v prejšnjem krogu. Lucas Vázquez je zatrdil pred tekmo: “Zmaga proti Hérculesom nam je dala veliko dozo samozavesti, saj je bil zelo težek nasprotnik na zelo zahtevnem gostovanju. Hočemo začeti zmagovati v nizih, kar bi nam omogočilo več točk in vzpon na lestvici”.

Soigralec David Mateos, verjame, da je čas za velik korak naprej, kar bi jim omogočilo nekoliko mirnejše nadaljevanje. “Imamo veliko željo po zmagi doma, saj na prejšnjih tekamh niso uspeli zadržati vseh treh točk doma. Mislim, da je čas, da naredimo korak naprej in začnemo nizati zmage. To bi nam dalo veliko samozavesti in bili bi bolj  mirnejši v nadaljevanju sezone”.

Toril ne bo mogel računati na igralce u-21, ki igrajo za svoje reprezentance, prav tak ne more računati na Plana in Ríosa. Kljub temu je ekipa optimistična. Vázquez zatrjuje: “V Segundi ni lahkega nasprotnika niti lahke tekme. Moramo začeti zelo samozavestno in upamo, da uspemo zadržati doma vse tri točke”. Medtem je Mateos bolj previden: “Najprej se moramo umestiti na neko mesto v kategoriji. Ko bomo enkrat nekje zasidrani, verjamem, da bo ekipa hitro napredovala navzgor”.

Nazadnje, sta oba analizirala nasprotnika in način kako ekipe prihajajo na Di Stéfano. Mateos o Las Palmas pravi: “je ekipa, ki ima v napadu odlične igralce. Igrali so v Primeri. Pred nami je še veliko tekem, smo komaj v devetem krogu”. Lucas se je skoncentriral na motivacijo s katero prihajajo vse ekipa na srečanje z Castillo: “Vsi pridejo zelo dobro pripravljeni na Di Stéfano. Zadaj se zaprejo in čakajo na svojo priložnost. Na zadnjih dveh tekmah se nam je to dogajalo, mi smo zapravljali naše priložnosti, za kar smo na koncu bili kaznovani”.