X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Fuenlabrado: Pablo Laso

 “Storili smo nekaj osnovnih napak, a smo na koncu znali vzpostaviti naš ritem igre”, komentira trener belih.

Pablo Laso je po zmagi nad Mad Croc Fuenlabrado izpostavil odlično delo svoje ekipe: “Bili smo sposobni vzpostaviti naš ritem igre, kljub njihovim stalnim defenzivnim menjavam. V obrambi smo storili nekaj preveč osnovnih napak, ki jih ne smemo početi, glede na celotno situacijo sem zadovoljen, vedeli smo, da bo konec tedna zelo zahteven, po dolgem potovanju, zaporednih tekmah, a taka situacija bo skozi celotno sezono. Kljub zahtevnemu urniku ta teden, smo na dveh pomembnih srečanjih uspeli izvleči maksimum”.

Madridski trener je analiziral potek tekme, na kateri so “ iz slabe igre prešli na vrhunsko predstavo v dveh četrtinah. Na začetku so oni igrali bolje, poskušali so upočasniti tekmo, upočasniti naš ritem, a kasneje smo uspeli odigrati kot znamo”.

Omenil je tudi Felipe Reyesa in Sergia Llulla, ki sta bila ključna za zmago ekipe: “Felipe je lahko vzornik mnogim, vsako minuto, ki preživi na igrišču da vse od sebe. Lahko odigra odlično ali povprečno, ampak vedno veš, da bo dal vse. Reyes je igralec, ki nam je pokazal pot do zmage, tako on, kot Sergi, ki je odlično opravil svoje delo na igrišču, kljub temu, da ima težave s hrbtom že od petka. A kot vedno pravim, ni mi všeč govoriti samo o enem igralcu ali dveh, saj je njihova dobra igra plod dela celotne ekipe”.

Za konec je spregovoril tudi o Hernangómezu in ocenil delo canterana: “je igralec, ki ga dobro poznamo, prihaja iz mlajših selekcij in vemo kje nam lahko pomaga, saj ga opazujemo na vsakem treningu. Lahko bo zelo pomemben in bo pozitivno prispeval h ekipi”.