X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Fuenlabrado: Suárez & Carroll

“Ne bi mogli začeti bolje, še vedno smo nepremagani in borili se bomo, da tako tudi ostane”, pravi Carroll.

Po zmagi, z 21. točkami razlike, proti Mad Croc Fuenlabradi, so igralci Real Madrida izpostavil pozitiven niz, ki ga trenutno ima ekipa in ključne stvari za ohranitev le-te. “Dobra plat tega Real Madrida je ta, da vsak prispeva svoj delež in upamo, da bomo tako tudi nadaljevali, zmagovali tudi na naslednjih tekmah”, pojasnjuje Carlos Suárez. Soigralec Jaycee Carroll je izpostavil odličen začetek sezone belih: “Ne bi mogli začeti bolje, še vedno smo nepremagani in borili se bomo da tako tudi nadaljujemo”.

Real Madrid še ne pozna poraza v letošnji sezoni, zahvaljujoč priigrani zmagi nad Mad Croc Fuenlabrado, Suárez je bil zelo zadovoljen: “Ne bi mogli bolje začeti la Ligo; smo v odlični formi tako v ligi kot v Euroligi, moramo nadaljevati s to dinamiko in še naprej zmagovati tekme”.  Madridsko krilo je odkril enega od razlogov za dober začetek ekipe: “Dobra plat tega Real Madrid je ta, da vsak prispeva svoj delež. Tekma proti Mad Croc Fuenlabradi je bila zelo zahtevna, zaradi vrnitve v Španijo po tem, ko smo bili teden dni v ZDA, časovna razlika je velik problem”.

Jaycee Carroll je dodal, da bo tudi naslednji teden zelo zahteven: “zelo bo zahtevno. Imamo tekmo v Moskvi proti Kimkhi, kar bo zelo težko srečanje. Po tem letimo na Kanarske otoke, kjer nas čaka pomembna tekma”.