X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Marcelo: “Poškodba mi ne bo vzela nasmeha”

 “To ne sme nobenemu vzeti nasmeha z obraza, še najmanj pa mojega, saj sem vedno nasmejan”, pravi Brazilec.

Marcelo je že v Madridu po tem, ko si je prejšnjo nedeljo zlomil eno od koščic v desnem stopalu na treningu brazilske reprezentance na Poljskem. Bočni igralec je več kot motiviran, da se čim prej vrne na igrišče, zahvaljujoč velikemu številu sporočil podpore, ki so prispeli do Marcela z vseh koncev sveta. Marcelo se jim je želel zahvalit prek realmadrid.com in Realmadrid TV: “Zelo me veselijo sporočila podpore navijačev. Nisem vedel, da me imajo ljudje tako radi, zelo sem hvaležen. Želim dobro okrevati, da bi lahko skupaj razveselili navijače”.

 “Naredil bom vse, da čim bolje in čim prej okrevam, da se lahko pridružim ekipi”. Marcelo povzema svojo motivacijo v zelo težkem trenutku svojega profesionalnega življenja. In to dela, s svojo filozofijo, brez izgube svoje značilnega karakterja. “To ne sme nobenemu vzeti nasmeha z obraza, še manj pa mojega, saj sem vedno nasmejan Kar je je in sedaj moram trdo delati, da se vrnem na igrišča.”

Masovni odziv ‘los madridistas’ po njegovi poškodbi, ga navdaja z ponosom in je zato še odločnejši: “Videl sem sporočila podpore in zelo sem vesel. Nisem vedel, da me imajo ljudje tako radi in zelo sem jim hvaležen, da me podpirajo tako mene kot klub. Želim si dobro okrevati, da bi lahko skupaj razveselili navijače. Včeraj sem bil nekoliko potrt, a ko sem prišel domov in videl svojega sina in ženo  sem se takoj počutil veliko bolje. Take stvari se dogajajo, lahko le dvignemo glavo in nadaljujemo naprej”.


Brazilec doživlja novo izkušnjo v svetu nogometa, a si želi vrniti na stara pota čim prej. “Upamo da je to prvič in zadnjič. Poškodbe ne želim nikomur. To so stvari, ki se lahko zgodijo na treningu, na tekmi in sedaj moram trdo delati, da se čim prej pridružim ekipi. Imam glavo na mestu in veliko mero motivacije, soigralce in družino, ki mi bodo pomagali da hitro okrevam”.