X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi s Celto: Higuain & Callejón

“Imamo poškodovane igralce, a nas je veliko in vsak lahko pomaga, kjer bo to potrebno”, trdi Callejón

Gonzalo Higuaín je začel srečanje proti Celti in zabil prvi gol za Real Madrid: “To je bila hitra akcija. Centriral sem, a je žoga  zaradi položaja branilcev končala v golu, to je zadetek kot vsak drug”, trdi argentinski napadalec, ki je pozitivno ocenil zmago proti galijski ekipi: “Zmagali smo na zelo pomembni tekmi, upamo, da bomo tako tudi nadaljevali in ostali v igri za naslov”.

S svojim zadetkom proti Celti, je Higuaín zaključil uspešen teden po tem, ko je bil strelsko razpoložen tudi z Argentino. “Zelo sem zadovoljen z golom. Nekaj dni nazaj sem zadel, kar mi je zelo koristilo. Danes sem to lahko ponovil na zelo težkem srečanju, z vsemi poškodbami, ki jih imamo. V sredo sem imel manjši preplah, a na srečo ni bilo nič hujšega in sem danes lahko igral”.

Higuaín je pohvalil Ikerja Casillas: “Nikoli nisem dvomil v našega vratarja, je eden najboljših, če ne najboljši na svetu. Za nas je zelo pomemben, daje nam mirnost”. Zaželel je čim prejšnje okrevanje Marcelu: “Dobro se je izteklo, zdravnik je zelo dober, operiral je že veliko nogometašev in upam, da bo hitro nazaj”.

Callejón je vstopil v drugem pol času, kot menjava za Özila. Beli je ocenil potek tekme proti Celti: “Težko smo prišli do zadetka, težave imamo z realizacijo, a smo kljub temu, na srečo, uspeli zmagati, kar je najpomembnejše. V takih zaprtih tekah, bi morali prej doseči še drugi zadetek in bi tako imeli več mirnih živcev v zaključku. Vedeli smo, da ne smemo več izgubljati točk, da se ne oddaljimo od Barcelono na še kakšno večjo razliko in tako moramo nadaljevati”.

Andaluzijec se je dotaknil teme poškodb v ekipi: “Imamo veliko poškodovanih igralcev, a nas je veliko in vsak lahko pomaga, kjer bo potrebno. Potrebno je bilo sestaviti ekipo in uspeli smo. Trener odloča, kdo bo igral in to moramo spoštovati”. Po osvojenih treh točkah proti Celti, so Madridčani začeli razmišljati o Borussii Dortmund: “Sedaj bomo uživali v zmagi s svojimi družinami in začeli že razmišljati o Ligi Prvakov, to bo lepa tekme. Moramo iti na zmago in vse tri točke”.