X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi s Celto: Ramos

“Zadovoljeni smo, da smo ohranili našo mrežo nedotaknjeno, kar je zelo pomembno”, pravi madridski branilec.

Sergio Ramos je začel tekmo proti Celti, ki se je končala z domačo zmago, in poudaril dobro opravljeno delo celotne ekipi v obrambi: “Po velikem številu poškodb, ki so prizadele ekipo, se je bilo potrebno prilagoditi trenutni situaciji. Tu smo da pomagamo in tako Essien kot jaz, sva že igrala na bočnih položajih. Real Madrid je bil na zelo visokem nivoju v obrambi prav tako pred nasprotnikovim golom. Veseli smo, da smo zadržali naša vrata nedotaknjena, kar je zelo pomembno, z nekoliko več sreče, bi razlika lahko bila še višja”.


Andaluzijec je bil zelo zadovoljen s tremi osvojenimi točkami in samozavesten pred nadaljevanjem sezone: “Sedaj moramo razmišljati o Ligi Prvakov, uživati v zmagi in se še naprej boriti za naslov prvakov v La Ligi. Moramo nadaljevati v tej liniji in zmanjšati zaostanek. Ta konec tedna, smo delo opravili odlično. Zelo smo samozavestni, La Lige je zelo dolga in dokler ni vse matematično odločeno, bo Madrid pritiskal”.