X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Toril prejel nagrado “Ramón Cobo”

Odbor trenerjev španske nogometne zveze je podelil nagrado “Ramon Cobo” trenerju Real Madrid Castille, Alberto Toril, v kategoriji Segunda Division B skupina I. Po mnenju odbora je to “priznanje, ki se ga podeli tistim trenerjem, ki so bili uspešni v pretekli sezoni zaradi posebnega odnosa ali zaradi njihove splošne učinkovitosti.” Podelitev je potekala na sedežu španske nogometne zveze.

S Torilom na klopi Real Madrid Castille, je druga ekipa belega baleta v lanski sezoni osvojila naslov prvaka v Segundi Division B skupine I. Po izločitvi Cadiza (skupni rezultat 8-1) pa si je Castilla priigrala tudi napredovanje v drugo špansko ligo. V celoti gledano je druga ekipa Real Madrida v pretekli sezoni dosegla 27 zmag, devet remijev in 6 porazov, pri tem pa je dosegla 93 golov in jih prejela 37. To pomeni, da je Castilla zmagala 64% tekem v 10 mesecih tekmovanja.