X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Varane je še neporažen z Realom

V 18 tekmah, ki jih je Raphaël Varane odigral za Real Madrid, je zmagal 17-krat in enkrat remiziral.

Proti Celti Vigo je Varane kot igralec Reala odigral svojo osemnajsto tekmo. Francoski branilec je ohranil niz nepremaganosti v belem dresu vse od tedaj, ko se je v špansko prestolnico preselil lansko poletje. Kar je še bolj impresivno je to, da ima odstotek zmag na tekmah, ki jih je odigral kar 94%. Prejšnjo sezono je igral na 15 tekmah, ki so bile razdeljene tako: La Liga(9), Liga prvakov(4) in Copa del Rey(2). To sezono je doslej igral na treh, na dveh tekmah v La Ligi in eni v Ligi prvakov.

Svoj debi je v dresu Real Madrida dočakal 21.septembra 2011, na gostujoči tekmi proti Racingu Santanderju, ki se je končala z izidom 0-0 in je bila tudi edina tekma, ki jo Varane remiziral v dresu Belih. Na vseh ostalih tekmah z ekipo je dosegel zmago in prejšnjo sezono na dveh celo zadel, prvič proti Rayu Vallecanu v La Ligi in drugič proti Ponderradini v pokalu.

V teh osemnajstih tekmah, ki jih je odigral za beli balet, je imel pomembno vlogo. Kot igralec začetne enajsterice je tekmo začel na 16 dvobojih in na njih odigral vseh 90 minut. Z Varanejem na igrišču je Real Madrid sedemkrat ohranil mrežo nedotaknjeno.