X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Morata praznuje 20. rojstni dan

Álvaro Morata danes praznuje svoj 20. rojstni dan. Mladi napadalec se je rodil 23. oktobra 1992 v Madridu. Po štirih sezonah v nižjih kategorijah Real Madrida je nekdanji mladinec to sezono postal del prve ekipe Real Madrida. Napadalec je bil pred tem eden ključni igralec Real Madrid Castille in je do sedaj dosegel 35 golov za B ekipo belega baleta.

Napadalec je debitiral v prvi ekipni 12. decembra 2010 ob zmagi s 3-1 proti Zaragozi. Od takrat naprej je odigral še tri tekme, nazadnje proti Getafam v drugem krogu letošnje La Lige. Morata prav tako pridno nabira izkušenj v  mlajših selekcijah Španije, kjer je najbolj na sebe opozoril na evropskega prvenstvu do 19 let, ki ga je Španija osvojila leta 2011, Morata pa je bil pri tem prvi strelec prvenstva.

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija želimo Morati še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Álvaro!