X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Borussio: Casillas

 “Sedaj imamo pred sabo La Ligo in Copo del Rey, gremo na zmago”, pravi vratar belih.

Casillas je bil eden od najboljših igralcev Real Madrida na tekmi z Borussio Dortmund. Kljub porazu, kapetan izpostavlja obrambno delo ekipe: “Mislim, da smo bili dobri zadaj, dobro smo branili njihove najboljše  akcije, a so vseeno nekoliko izkoristili naš levi bok. Ko se je zdelo, da imamo vse pod kontrolo, so nam zabil drugi gol. Imeli smo smolo, da je izgubljena žoga Pepeja pripeljala do prvega zadetka. Dodobra so nas ogrozili, na svojem igrišču so vedno težek nasprotnik. Znali smo izenačiti, kar je pomembno, odhajamo z pričakovanim rezultatom”.

Madridski vratar meni, da bo publika na Bernabeu zelo pomemben člen za osvojitev vseh točk na naslednjih dveh tekmah: “S tem porazom, bo povratno srečanje zelo pomembno, moramo zmagati doma pred našimi navijači. Na Bernabeu navijači dajo vse od sebe, kar je zelo pomembno za nas, povratna tekma bo zelo drugačna. Nismo navajeni na tolikšno število porazov na začetku sezone, a moramo analizirati tekme. Borussia nas je ogrožala bolj, kot mi njih. Pred nami so tekma v Ligi in Copi del Rey in moramo iti na zmagw”.

Kapetan je čestital Borussi za prikazano igro, ni namenil posebne pozornosti slabemu nizu rezultatov v Nemčiji, na koncu je komentiral poškodbo Khedire: “Borussia je zelo močan nasprotnik, čeprav v Bundesligi niso tam, kjer bi morali biti, Liga Prvakov je druga zgodba, odigrali so odlično tekmo. Če se uvrstimo v naslednji krog, se niti spomnili ne bom na slab rezultat v Nemčiji. Imamo veliko poškodb in poškodba Khedira je še en problema več”.