X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Borussio: Xabi Alonso

 “Kljub porazu, je bila to lepa tekma zaradi atmosfere na igrišču in ritma igre”, pravi madridski igralec.

Xabi Alonso je odigral vseh 90 minut na tekmi Lige Prvakov proti Borussi Dortmund. Baskovski igralec je tako povzel srečanje proti Nemcem: “Remi bi bil bolj pošten rezultat, a takšen je nogomet. Pričakovali smo takšno tekmo, vedeli smo, da so zelo delovna ekipa, ki se zna braniti in napadati, niso nas presenetili. Na žalost so povedli v drugem polčasu in nismo mogli izenačiti. Njihov prvi zadetek je bil plod naše napake in pri drugem so imeli kanček sreče. Kljub porazu, je bila to lepa tekma, zaradi atmosfere na igrišču  in ritma igre. Bilo je to izenačeno srečanje, igrali smo proti ‘veliki’ ekipi, a sedaj moramo razmišljati o prihajajočih tekmah”.

Madridista je izpostavil izenačenost v skupini in pomembnost srečanj, ki jih še morajo odigrati: “Naslednja tekma proti Borussi bo ključnega pomena, moramo gledati naprej. Zaradi poraza Manchester Citya proti Ajaxu ostaja vse zelo izenačeno tako, da bosta tekmi doma in gostovanje v Manchesteru zelo pomembne tekme. To je zelo težka skupina in vedeli smo, da bo to gostovanje eno od najtežjih”. Spregovoril je tudi o Casillasu: “Odigrali je odlično, z pomembni obrambami, ki so nam omogočili, da smo bili v igri za zmago in na koncu za remi, prav zato je škoda, da odhajamo z porazom”:

Xabi Alonso je analiziral vrline Borussie: “Zavedali smo se zakaj smo prvaki zadnjih dveh sezon Bundeslige. So na dobri poti, imajo mlado ekipo, ki si želi dokazovanja v Ligi Prvakov. Igrali smo na velikem stadionu in nasproti veliki ekipi, čeprav ne odhajamo z pozitivnim rezultatom”.