X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo najboljši strelec v najboljših petih ligah Evropi

Napadalec Reala je na trinajstih uradnih tekmah dosegel že 16 golov.

Real Madrid je do sedaj odigral 13 uradnih tekem v superpokalu, La Ligi in Ligi prvakov. Skupaj so igralci Reala do sedaj gosegli 28 golov z povprečjem nekaj več kot dveh golov na tekmo. Za uspeh pred nasprotnikovimi vrati ima veliko zaslug Cristiano Ronaldo. Portugalec je dosegel je dosegel že 16 golov v vseh tekmovanjih z povprečjem več kot enega gola na tekmo. Dosegel je največ golov med vsemi igralci v petih najmočnejših ligah v Evropi.

V prvenstvu je Real odigral osem tekem in Ronaldo je na teh tekmah dosegel že 9 golov. Prvič je zabil proti Granadi v tretjem krogu, ko je dvakrat zadel za zmago Reala s 3:0. Dvakrat je zadel tudi proti Rayu v petem krogu. Svoj prvi hat-trick je dosegel v šestem krogu proti Deportivu. Dva gola je na svoj račun dodal tudi na El Clasicu. Nazadnje pa je zadel tudi prejšnji vikend proti Celti.

V Ligi prvakov je Ronaldo prvi strelec po treh odigranih tekmah. Dosegel je 5 golov. Ronaldo je zadel na vseh treh tekmah. Prvega je zabil Cityju v zmagi s 3:2, tri je zabil Ajaxu in nazadnje tudi enega Dortmundu, kjer je Real izgubil. Sezono je Ronaldo začel odlično, saj je zadel na prvih dveh Clasicih v superpokalu.

Ronaldo je najboljši strelec v Španiji pred Messijev, ki do sedaj mrežo zatresel petnajstkrat in pred Falcaom, ki je zadel dvanajstkrat. Tudi v drugih ligah Ronaldu ni para. Van Persie je prvi strelec angleške Premier lige. Dvakrat je zadel tudi v Ligi prvakov. V Franciji je trenutno najboljši Ibrahimovič z devetimi zadetki v ligi in dvema v Ligi prvakov. V Nemčiji se pred golom najbolje znajde napadalec Bayerna Mario Mandžukič, ki je od desetih golov dva dosegel v pokalu in enega v superpokalu. Sedemkrat je zadel v ligi. Klose je prvi strelec italijanskega prvenstva s 6 goli. Enega je dodal v kvalifikacijah za Ligi Europa.