X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Danes bo Iker prejel nagrado Princ Asturije

Vratar Real Madrida Iker Casillas, ki je nagrado osvojil skupaj s Xavijem Hernandezom, se bo danes udeležil proslave v Teatro Compoamor v Ovideu, ki se bo začela ob 18:30.

Iker Casillas bo prejel nagrado Princ Asturije na proslavi, ki bo potekala danes zvečer ob 18:30 v Teatro Campoamor v Ovideu. Igralca Real Madrida je ta čast doletela skupaj s soigralcem v španskem dresu Xavijem Hernandezom. Komisija je izjavila, da oba športnika »simbolizirata vrednote prijateljstva in tovarištva, ki gredo daleč prek rivalstva njunih ekip. Njuno športno ravnanje je lahko zgled vsem mladim. Oba sta osvojila s svojima kluboma in špansko reprezentanco največje lovorike, sta primer fair playa, ki ga vsi občudujejo in sta skupaj pokazala spravljivo vedenje, ki je podrlo tradicionalne ovire med igralci in navijači.«

Iker Casillas in Xavi Hernandez sta s tem sledila atletu Haile Gebrselassieju, ki je to nagrado prejel pred njima. Skupno kandidaturo je predlagal predsednik FIFE Joseph Blatter, ta pa je končni glas osvojila s strani Mednarodnega Paraolimpijskega Komiteja. Igralca Reala in Barcelone sta to nagrado osvojila že leta 2010, kot člana španske državne reprezentance.