X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real začel priprave za tekmo proti Mallorci

Igralci so končali prvega od dveh treningov pred potjo na otok.

Realova ekipa je po dnevu počitka že nazaj na delu, saj se pripravlja na nedeljsko tekmo proti Mallorci na stadionu Iberostar(21:30). Jose Mourinho je trening oddelal z 21 igralci,  Coentrao in Arbeloa sta trenirala ločeno.

 
Real Madrid je usmeril pozornost in koncentracijo na domačo ligo in na njihovo bližajočo se tekmo z Mallorco v devetem ligaškem krogu  te sezone. Trening se je kot običajno začel z razteznimi vajami, potem je sledilo ogrevanje z žogo. Igralci so se razdelili v tri skupine. V prvi skupini je osem igralcev, ki so se pomerili z Borussijo, treniralo pod napotki Ruia Farie v počasnejšem tempu kot druga skupina, kjer so bili ostali igralci brez vratarjev. Casillas, Adan in Jesus so naredili posebne vaje s Silvinom Lourom, trenerjem vratarjev.

Alvaro Arbeloa in Fabio Coentrao sta prav tako stopila na zelenico, kjer sta opravila nekaj teka in vaj za kontrolo žoge pod budnim očesom fitnes trenerja Carlosa Lalina. Prvič to sezono so igralci Reala vadili z rumeno žogo.