X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Callejón

 “Zadevati gole je pomembno, a še pomembnejše je pomagati in dobro opravljati svoje naloge, ko te trener potrebuje”, pravi igralec belih.

Jose Callejón je govoril o debiju Real Madrid v Copi del Rey, na tekmi v sredo (22:00h) proti Alcoyanu na El Collau. Madridista je kljub nasprotniku iz Segunde B previden: “Zahtevno bo, a smo Real Madrid in moramo iti na zmago na vsakem igrišču in na vsakem tekmovanju”. Canterano je potrdil v svojih izjavah za spletno stran Bwin,  “ekipa je zelo enotna. Verjamemo v vsakega igralca, ki imamo ob strani”.

Cantero ‘služi’ svojo drugo sezono pri Real Madridu in izkorišča vsako priložnost, da se dokaže v klubu, ki ga je videl odraščati kot nogometaša. “Vedno sem bil madridista. Od malih nog, vedno sem bil za Madrid. Odraščal sem v Canteri in imel sem srečo, da sem se lahko vrnil v prvo ekipo. Vedno pravim, sem madridista. Čutim te barve in branil bom ta dres do smrti”.

Njegova nečakinja mu pravi ‘Titogol’, vzdevek, ki si ga je prislužil lani s svojimi 15 zadetki. Številka, ki bi jo letos rad presegel, a njegov glavni cilj ni zabijanje golov: “Želim pomagati ekipi na vse možne načine. Zabijati gole je vedno pomembno, a še pomembnejše je pomagati ekipi in opraviti svoje delo, ko te potrebuje trener”.
Real Madrid to  sredo gostuje pri Alcoyanu, na svoji prvi tekmi v Copi del Rey. Callejón je povzel občutke ekipe, ki vsako tekmovanje pričaka enako motivirana ne glede na nasprotnika: “Copa je ena lovorika več. Smo Real Madrid in imamo dolžnost, da se borimo za vse lovorike v sezoni. Tako v Copi kot drugje, gremo na zmago. Ekipa je zelo enotna, verjamemo vsakemu igralcu, ki ga imamo ob sebi. To je najpomembnejše za zmagovanje”.

Beli se zavedajo, kaj pomeni igrati proti Real Madridu, zato pričakujejo super motiviran Alcoyano: “Jaz verjamem v zmago, minimalno ali ne. Za njih je to priložnost življenja. Igrajo proti Real Madrid, proti najboljši ekipi in verjetno bo zelo zahtevno. A kot vedno pravim, smo Real Madrid in moramo iti na zmago na vsakem gostovanje in v vsakem tekmovanju, jaz osebno se podpišem pod zmago”.

Na vprašanje kako bi rad, da si navijači zapomnijo letošnjo sezono, pravi: “Všeč bi mi bilo, da so zadovoljni s tem, da smo dali vse od sebe na vsaki tekmi, na vsakem treningu, da smo se borili, da jih razveselimo in da seveda osvojimo lovorike”.