X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Mallorco: Higuain

Goznalo Higuain: “Zadel sem dvakrat in s tem pomagal ekipi. Zadovoljen sem tako z ekipno kot individualno predstavo.”

Higuain je bil eden od izstopajočih igralcev pri zmagi Reala proti Mallorci. Argentinec je zadel dvakrat in podal za drugi in četrti zadetek na tekmi, ki jiva je dosegel Ronaldo. Njegova analiza srečanja je temeljila na osredotočenost te ekipe: “Nismo si uspeli privoščiti še enega spodrsljaja. Zadovoljni smo z rezultatom, saj je bila tekma težka. V dvoboju smo hitro dosegli vodstvo in od prve minute kazali, da hočemo zmago. Dobro smo nadzorovali tekmo proti težkemu nasprotniku in to nam je pomagalo k uresničitvi cilja-osvojitvi treh točk. Mallorca zna stvari vedno postaviti v težek položaj, ampak danes nam je uspelo zmagati v slogu.”

Napadalec belega baleta, ki je trinajsti najboljši strelec kluba v zgodovini, je stadion Iberostar zapustil zadovoljen s svojo predstavo: “Zadel sem dvakrat in s tem pomagal ekipi. Zadovoljen sem tako z ekipno kot tudi individualno predstavo. V ta klub sem prišel s sanjami po uspehu, zmagah in lovorikah in zdaj počasi uresničujem te stvari.”

Higuain je bil prav tako vesel za svoji dve podaji Ronaldu, ki sta ekipi pomagal doseči pet zadetkov: “Lepo je zadevati in pripravljati priložnosti za zadetke. Napadalec naj bi bil vajen tega in na srečo sem danes imel tudi asistenci. Zadovoljen sem, zadel sem dva gola in pomagal ekipi. Vedno sem na voljo za karkoli me trener potrebuje.”

Za konec je Argentinec spregovoril o točkovni razliki, ki ločuje Real od dveh vodilnih ekip na ligaški lestvici: “Osem točk je razlika, ki jo moramo imeti v mislih. Še vedno pa je do konca lige še daleč, saj moramo odigrati še 29 tekem. Moramo zmagovati še naprej in nadaljevati s podobnimi predstavami kot danes.”