X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Mallorco: Varane in Morata

Morata: “Na težkem gostovanju smo dosegli odličen razultat.”

Varane je še enkrat več prikazal odlično predstavo v obrambi. Francoz je igral v centru obrambe skupaj s Pepejem in oba sta svoje delo proti Mallorci opravila perfektno. “Pričakovali smo težko tekmo, vendar smo naredili to kar je bilo treba, da smo zmagali. Trener mi nudi potrebno zaupanje in upam, da bom še naprej igral dobro in pomagal ekipi. Mislim, da sem svoje delo opravil dobro, imel sem izdatno pomoč v Pepeju. Ekipa se počuti dobro, zato moramo nadaljevati s takšnimi predstavami,” je povedal mladi branilec Reala.

Po zmagi na Iberostarju je Varane analiziral naslednje korake v prvenstvu: “Osvojili smo vse tri točke in s takimi predstavami moramo nadaljevati. Misliti moramo le nase v vsaki tekmi posebej, ne na Barcelono. Prvenstvo je težko, vendar moramo se boriti za zmago na vsaki tekmi.”

Alvaro Morata je prišel na igrišče v drugem polčasu, po tem ko je zamenjal Higuaina, in je bil udeležen pri Callejonovem golu, ki je postavil končni rezultat 5-0 za bele. Realov napadalec je spregovoril o minutah, ki jih je odigral: “To ni nič novega zame. Če si v prvi ekipi, veš da lahko vsak trenutek zaigraš in moraš narediti tisto kar lahko, da pomagaš ekipi.”  Po udeležbi na peti Realovi ligaški zmagi to sezono, je spregovoril o tem, kako težavno je osvojiti tri točke na Iberostarju: “Na tem stadionu je težko zmagati, zato je rezultat odličen. Od naše ekipe se pričakuje, da zmaga na vsaki tekmi in to smo tokrat tudi storili.”

Morata je bil hvaležen za Mourinhovo zaupanje in podporo svojih soigralcev: “Vsakokrat ko me trener pokliče v igro, me spreletava nadušenje in se skušam kar najbolje izkazati. Moji soigralci se trudijo po najboljših močeh, da bi mi pomagali in so srečni zame, kar me zelo vzpodbuja.” Omenil je tudi Cristiana Ronalda, ki se je proti Mallorci zopet proslavil: “Kar ne neha zadevati. Morate ga videti trenirati, da bi razumeli, da je najbolj ambiciozen igralec in da se vedno trudi po svojih najboljši močeh.”