X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Poročilo tekme: Castilla 2 – 4 Sporting Gijon

Jese je dobil rdeč karton v 17 minuti, vendar so se Torilovi fantje borili do zadnje minute proti bivši ekipi Primere division.

Castilla žal ni zaključila oktober z novo domačo zmago, po tem ko je prišel Sporting, ki je kontroliral tekmo celoten čas in na koncu tudi dosegel 4 gole. Ekipa Torila sicer ni obupala čeprav je že od 17 minute igrala z igralcem manj, po tem ko je dobil Jese direktni rdeči karton. Trud je bil poplačan s 2 goloma Alexa, njegova prva v letošnji sezoni. Tekma je bila odigrana na zelo visokem nivoju in ekipa iz Madrida se je borila do zadnjega, vendar je njen nasprotnik tokrat bil premočan.

Castilla se je v Ligi Adelante pomerila z ekipo Sporting iz Gijona, katero vodi Sandoval. Tekma je bila odigrana na stadionu Alfreda di Stefana in gostujoča ekipa je želela končati slab niz iz gostovanj, kar se je pokazalo že v 5. minuti. Trejo je podal do Davida Rodrigueza, gol pa je preprečila vratnica. Nekaj trenutkov kasneje je Gijon povedel po strelu Carmona z glavo v 7 minuti.

Castilla se je borila s posestjo žoge, vendar jih je Sporting nadigral, kateri je potreboval samo še 6 minut da je povečal svoje vodstvo na 0-2; Bilic je premagal Mejiasa s strelom z leve strani. Sporting je izkoristil napake obrambnih igralcev Castille in v 17. minuti je kazalo še slabše saj je Jese dobil rdeči karton. Ekipa Torila je tako nadaljevala samo še z 10 nogometaši, kar je povzročalo še več težav za domačega trenerja.

Od tega trenutka dalje je Castilla začela igrati bolj aktivno vlogo na tekmi. V 23. minuti se je Cheryshev znebil svojih nasprotnikov in podal, vendar strel Oscarja Plana ni zadel najbolje. Castilla je zmanjšala vodstvo v 44 minuti. Fabinhov strel je Juan Pablo odbranil, vendar je nato Alex izkoristil priložnost in odbitek spremenil v gol. Polčas se je tako končal z rezultatom 1-2.

Po premoru je Sporting ponovno pritisnil na Castillo. V 49. minuti je Mejias dvakrat odlično posredoval, vendar so kmalu gostje ponovno povedli 1-3. Bilic je dosegel še svoj drugi gol na tekmi s strelom izven kazenskega prostora. Castilla še vedno ni obupala in začela ponovno napadati vrata Gijona. Alex je dosegel gol s penala v 53. minuti in zmanjšal zaostanek na 2-3. Juanfran je nato bil zelo blizu izenačenja v 68. minuti, vendar je njegov strel končal v rokah Juana Pabla. To so bili najbolj svetli trenutki Castille na tej tekmi.

Sandoval je zamenjal par igralcev in v igro poslal de las Cuevasa. Napadalec je že s prvim stikom z žogo dosegel gol v 69. minuti. Tako se je tudi končala tekma s končnim rezultatom 2-4. Alex, najboljši igralec Castille na tekmi, je ponovno poizkušal v 80. minuti s strelom od daleč vendar je zadel prečko Gijona.