X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

9 igralcev Castille se je do sedaj vpisalo med strelce

Real Madrid Castilla ima veliko ekipo, ki je sposobna igrati na najvišji ravni in dosegati zadetke ne glede na to kdo igra. Devet igralcev druge ekipe Real Madrida se je na dosedanjih 11 ligaških tekmah vpisalo med strelce v drugi španski ligi. Tako napadalci, vezisti in celo branilci so pokazali, da so sposobni in da imajo talent za doseganje zadetkov. Jesé (7), Borja (3), Cheryschev (3), Juanfran (2), Álex (2), Morata (2), Casado (1), Mosquera (1) in Lucas (1) so vsi dosedanji strelci, ki so tako pod vodstvom Torila zabili 23 zadetkov.

Po dveh zadetkih Alexa Fernándeza na zadnji tekmi proti Sporting Gijonu, se je število igralcev Castille, ki so dosegli zadetek na dosedanjih 11 tekmah druge španske lige, povzpelo na devet. Druga ekipa belega baleta je do sedaj zabila 23 zadetkov, kar je v povprečju več kot 2 na tekmo, kar jim je tudi pomagalo do utrditve ​​položaja na sredini lestvice (Castilla trenutno zaseda 10. mesto, op.p.).

Napadalci, vezisti in celo branilci so prispevali do sedaj svoj talent v napadu Castille. Najboljši strelec ekipe pod vodstvom Torila je Jesé s sedmimi zadetki, sledita Borja in Cheryshev s tremi ter Morata, Juanfran in Alex z dvema zadetkoma. Casado, Mosquera in Lucas pa so prispevali vsak po en zadetek.

STRELCI CASTILLE V DRUGI ŠPANSKI LIGI
Krog Tekma Rezultat Strelci
1 Villarreal-RM Castilla 2-1 Jesé
2 RM Castilla-Barcelona B 3-2 Juanfran, Cheryshev in Sergi Gómez (pp)
4 RM Castilla-Xerez 3-2 Morata, Borja in Jesé
5 RM Castilla-Sabadell 2-3 Juanfran in Jesé
6 Guadalajara-RM Castilla 3-4 Jesé (2), Mosquera in Cheryshev
7 RM Castilla-La Ponferradina 1-2 Borja
8 Hércules-RM Castilla 2-4 Jesé, Morata, Casado in Cheryshev
9 RM Castilla-Las Palmas 3-2 Borja, Jesé in Lucas
11 RM Castilla-Sporting 2-4 Álex (2)